Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

VOKSER: Advokatfirmaet Hammervoll Pind fortsetter den ekspansive veksten. Nå slår de seg sammen med Ryger Advokatfirma i Stavanger. Her er selskapet representert med Anders Pind, Ivar Hillestad og John M. Hammervoll. (Foto: Hammervoll Pind)

Hammervoll Pind styrker laget
– sikter mot 100 medarbeidere

BERGEN/STAVANGER: Hammervoll Pind har på svært kort tid blitt et advokatfirma å regne med. Nå styrker de laget og slår seg sammen med Ryger Advokatfirma i Stavanger.

Torgeir Hågøy

mandag 31. oktober 2016 21:50 (Oppdatert 8. mai 2018 7:28)

– Med denne sammenslåingen er vi et av landets største juridiske fagmiljøer innen eiendom- og entreprisesektoren. Hammervoll Pind er nå representert i tre av Norges største byer, Oslo, Bergen og Stavanger, samt Halden, sier executive partner for Hammervoll Pind i Bergen, Ivar Hillestad.
Han påpeker at de med denne sammenslåingen ønsker å ta opp konkurransen med de aller største advokatfirmaene.
– Med Ryger med oss på laget, så er det absolutt ingen oppdrag vi ikke kan ta, sier Hillestad.

Ingen oppdrag er for store
Det har i lengre tid pågått samtaler mellom de to selskapene og i helgen ble de altså enige om en sammenslåing. Fra første januar blir det stavanger-baserte advokatfirmaet Ryger en del av Hammervoll Pind. Selskaper teller 17 medarbeidere noe som betyr at Hammervoll Pind fra nyttår tilsammen vil består av rundt 80 medarbeidere, 60 av dem advokater. Selskapet opplever en sterk organisk vekst, og i løpet av 2017 vil de trolig passere 100 ansatte på landsbasis.
– Mange av våre klienter er nasjonale aktører, og da er det avgjørende med lokal forståelse og tilstedeværelse i Stavanger. Vi har hatt Ryger i kikkerten de siste to årene fordi vi ser store synergier både på klient- og kunnskapssiden ved denne fusjonen. Nå samler vi ledende spesialkompetanse innenfor alle de rettsfelt som eiendom- og entreprisesektoren etterspør, sier Pind.

Shopper kompetanse
Også i Stavanger er de godt fornøyd med avtalen.
– Vi har hatt god flyt i samarbeidet over en lengre periode, og begge parter har sett fordelene ved en fusjon. Sammen skal vi etablere oss som det naturlige førstevalget for aktører i eiendomsbransjen, sier partner Kurt A. Elvevoll i Ryger.
– Det er økende etterspørsel etter spesialkompetanse. Et advokatfirma trenger ikke lengre å være fullserviceleverandør med alle mulige rettsområder i skuffen. Klientene shopper etter kompetansen og kvaliteten på akkurat det de trenger hjelp til og det er få som kan konkurrere med det fagmiljøet vi er i ferd med å bygge opp, sier Anders Pind.

(Visited 1 933 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Siste nyheter Vest-Norge

Jakter næringstomter i og rundt Bergen

Nyheter / onsdag 20. februar 2019

Vil ha 32 millioner på Kokstad

Nyheter / tirsdag 19. februar 2019

Har nesten 500 mål å boltre seg på

Nyheter / mandag 18. februar 2019

Skal selge storbygg

Nyheter / fredag 15. februar 2019

Regionens hus er satt på vent

Nyheter / torsdag 14. februar 2019

Businessparken begynner å ta form

Nyheter / tirsdag 12. februar 2019

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no