Eiendomsmagasinet

- lokaler til leie på vestlandet

Skreddersydd kontorlokale nær Bybanen

Nær Bybanestoppet i Birkelandskrysset og det fremtidige stoppet på Kokstad, har vi cirka 175 kvadratmeter ledig for leie. Lokalene, som har adresse Kokstadflaten 23, tilpasses og oppgraderes i henhold til leietakers behov.

Lokalet, som ligger i tredje etasje i et industri- og kontorbygg er delt i to. Det ene lokalet er på cirka 125 kvadratmeter, mens det andre er på cirka 50 kvadratmeter. Lokalene har heis og det er muligheter for parkering utenfor bygget. Det er også tilgang til felles kjøkken. Den aktuelle etasjen er oppgrader med nytt ventilasjonsanlegg, samt profesjonelt serverrom med kjøling.

Dagens standard på lokalene er relativt beskjeden, men huseier ønsker å oppgradere disse til den standard leietaker ønsker. Bildene er fra nabolokalet, som allerede er oppgrader til normalt/god standard, og huseier ser for seg noe lignende i lokalene som nå er for leie.

Eksisterende leietakere  er aktører innen håndverk og produksjon, samt salg. Lokalene egner seg for en rekke type selskaper, men kan være spesielt godt tilpasset de som har behov for litt lagerplass.

Ta gjerne kontakt for en prat om mulighetene.