Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

eindeks_logo_sort_2

 

Hvem leverer hva til eiendomsbransjen? Estate Vest sin Eindeks gir deg oversikten. Velg kategori og søk.

(Visited 5 063 times, 1 visits today)
Tilbake til oversikt
 • Advokatfirmaet Harris

  Bransjer: Advokater

  Dreggsallmenningen 10/12 5003 Bergen
  post@harris.no
  55302700
  www.harris.no

  Harris er totalleverandør av juridiske tjenester innenfor næringseiendom. Vår bransjeerfaring og kompetansebredde sikrer klienten trygg, effektiv og økonomisk prosjektgjennomføring. Harris har spesialkompetanse innen bl.a. transaksjon, fast eiendom, skatt- og avgiftsrett, eiendomsutvikling, selskapsrett, entreprise og offentlige anskaffelser, ekspropriasjon, arbeidsrett, plan og-bygningsrett og prosess- og tvisteløsning.

 • Advokatfirmaet Riisa & Co

  Bransjer: Advokater

  Bryggen 15 Postboks 663 Sentrum 5807 Bergen

  55306386
  www.riisa.no

  Kompetansen du ikke har råd til å unnvære. Vårt firma har helt siden 90-tallet arbeidet innenfor fagfeltet fast eiendoms rettsforhold. Vi har særlig arbeidet med ulike problemstillinger knyttet til blant annet: megler- og takstmannansvar bygg- og entrepriserett avhendingsloven bustadoppføringsloven håndverkstjenesteloven Flere av våre advokater underviser, eller har undervist innenfor fagfeltene, bl.a. i samarbeid med Norges Takseringsforbund, Handelshøyskolen BI og Juristenes Utdanningssenter.

 • Advokatfirmaet Thommessen

  Bransjer: Advokater

  Vestre Strømkaien 7 NO-5008 BERGEN

  55 30 61 00
  www.thommessen.no

  Thommessen har tilpasset seg og håndtert utviklingen i eiendomsmarkedet de siste årene, og firmaet er nå en av de aller største norske juridiske aktørene innen næringstransaksjoner. Dette har skjedd som følge av målbevisst oppbygning av vår organisasjon og fagkunnskap, samt vår genuine interesse for bransjen. Kompleksiteten i transaksjonene er store og tilsier at det er nødvendig for aktørene å ha med seg kvalifisert juridisk kompetanse fra første øyeblikk. Hensynet til mulig fremtidig omsetning av næringseiendom krever også planlegging lenge før en transaksjon blir aktuell. Våre advokater arbeider i team på tvers av firmaets kompetanseområder. Vi samarbeider også fortløpende med revisorer og teknisk ekspertise. Thommessens arbeidsoppgaver knyttet til fast eiendom inkluderer også alle tradisjonelle kompetanseområder som: · alminnelig husleierett · plan- og bygningsrett · utbyggingsavtaler · tomtefeste · konsesjon Thommessen er et ledende forretningsadvokatfirma med 295 medarbeidere, hvorav 180 advokater og advokatfullmektiger. Vi bistår norske og utenlandske klienter i privat og offentlig næringsliv med avanserte tjenester innen alle forretningsjuridiske områder. Våre advokater har bred prosedyreerfaring.

 • Kluge Advokatfirma DA

  Bransjer: Advokater

  Starvhusgaten 2B Pb 394 Sentrum, 5805 Bergen

  55 21 98 00
  www.kluge.no

  Vår avdeling for Eiendom og entreprise har de to siste tiår utviklet og befestet en posisjon som et av landets største og mest erfarne fagmiljøer. Avdelingen har topp rangerte og svært spesialiserte advokater innenfor offshore- og landentreprise, eiendomstransaksjoner og eiendomsutvikling. Gjennom langvarige relasjoner med mange av landets største offentlige og private byggherrer, rådgivere, entreprenører og bransjeorganisasjoner har vi en unik fagkompetanse og bransjeforståelse. Avdelingens samlede ekspertise gjør oss i stand til å yte bistand ved eiendomsoverdragelser, tomteerverv, regulerings- og planarbeid, samt i alle faser av et byggeprosjekt, fra strategiske vurderinger til kontraktinngåelse. Vi bistår også med oppfølging av byggeprosesser og ved avslutningen av kontraktsarbeid. Flere av avdelingens advokater er tilknyttet vår prosedyreavdeling og prosederer en rekke saker for de alminnelige domstoler og voldgiftsretter. Vi har over flere år mottatt topplasseringer innen bygg og anlegg, og mottok i 2015 topplassering fra de anerkjente byråene Legal500 og Chambers & Partners. Våre advokater deltar i lovutvalg, forfatter fagbøker og artikler, og det arrangeres jevnlig kurs innen avdelingens fagområde.

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no