Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

eindeks_logo_sort_2

 

Hvem leverer hva til eiendomsbransjen? Estate Vest sin Eindeks gir deg oversikten. Velg kategori og søk.

(Visited 5 063 times, 1 visits today)
Tilbake til oversikt
 • BOB Befas AS

  Bransjer: Drift/Forvaltning

  Nygårdsgaten 13 BERGEN kundesenter@bob.no

  55 54 74 00
  www.bob.no

  BOB Befas AS er et selskap som leverer et bredt spekter av tjenester knyttet til drift, forvaltning, vedlikehold og utvikling av eiendom. Selskapet ble stiftet i 1998, og drifter og forvalter i dag omkring 800.000 m² eiendom i og omkring Bergen. Vårt erfaringsgrunnlag er bredt, med drift av alt fra vernete bygg til topp moderne hotell, kontorbygg, kombinasjonsbygg, borettslag og eierseksjonssameier. Vår erfaring tilsier at ulike eiendomsbesittere har ulike behov for drift og forvaltning av sine bygg. Med det som bakgrunn skreddersyr vi løsninger tilpasset våre kunders behov, og leverer alt fra enkle timesoppdrag på deler av våre tjenester til fullstendig outsourcing av alt som hører med til moderne drift og forvaltning av eiendom. Vi leverer også næringsmegling gjennom vårt datterselskap BOB Befas Næringsmegling AS. Dersom du har spørsmål til oss eller ønsker en dialog om hvordan BOB Befas AS kan bidra til en optimalisert drift og forvaltning av din eiendom, hører vi mer enn gjerne fra deg!

 • DF Forvaltning AS

  Bransjer: Drift/Forvaltning

  Wernersholmvegen 49 5232 Paradis
  Leif-Ove Olaisen
  Tlf. 0047 91149589

  DF Forvaltning AS, et selskap hos Dalseide & Fløysand. DF Forvaltning AS er et privat selskap innen forvaltning, drift, vedlikehold og utvikling av næringseiendom. Selskapet ble etablert i 2016, og selskapet ivaretar alle typer FDVUS tjenester for våre kunder og egeneide eiendomsselskaper. Vi har kontoradresse i Wernersholmvegen 49 på Hop i Bergen. Gjennom vår kompetanse, erfaring, metodiske tilnærming og brede leverandørnettverk bidrar DF Forvaltning AS til å skape merverdi på det enkelte eiendomsobjekt hvor vi er engasjert.

 • Skadealliansen AS

  Bransjer: Drift/Forvaltning


  André Ekrem
  908 43 429
  www.skadealliansen.no

  SKADEALLIANSEN - Tilgjengelig når du trenger oss. Skadebegrensning – Eiendomsdrift – Renhold 24t vakttelefon Skadealliansen er et norskeid selskap drevet av fagfolk med lang erfaring og høy kompetanse. Vi kjennetegnes av rask responstid og fornøyde kunder. Totalt er vi nå 70 rutinerte medarbeider på Vestlandet, fordelt mellom kontor i Bergen, Stavanger, Haugesund og Førde. Vi har kvalifisert personell med mesterbrev og flere godkjente naturskadetakstmenn. Mange av våre ansatte er også med på eiersiden i Skadealliansen. Det gir nærhet til ledelse, sikrer optimal ytelse og trygger kontinuiteten. Skadealliansen tar sikkerhet, helse og- arbeidsmiljø på alvor. Vi benytter oss av moderne utstyr og miljøvennlige produkter. Hvorfor velge oss? Vi kjenner bransjen og vet hva som er forventet av oss. Vi lover god kommunikasjon, presise tilbakemeldinger og leveranse som avtalt. Du kan være sikker på at enhver henvendelse får vår største oppmerksomhet.

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no