Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

eindeks_logo_sort_2

 

Hvem leverer hva til eiendomsbransjen? Estate Vest sin Eindeks gir deg oversikten. Velg kategori og søk.

(Visited 5 063 times, 1 visits today)
Tilbake til oversikt
 • Bergen Eiendomsforvaltning AS

  Bransjer: Drift/Forvaltning

  Strandgaten 18 5013 BERGEN post@befas.no

  55 56 04 00
  www.befas.no

  Velkommen til BEFAS! Bergen Eiendomsforvaltning, forkortet BEFAS, er et privat selskap som leverer et bredt spekter av tjenester knyttet til drift og forvaltning av eiendom. Selskapet ble stiftet i 1998, og drifter og forvalter i dag omkring 600.000 m² eiendom i og omkring Bergen. Vårt erfaringsgrunnlag er bredt, med drift av alt fra vernete bygg til topp moderne hotell, kontorbygg, næringsarealer og eierseksjonssameier. Vår erfaring tilsier at ulike eiendomsbesittere har ulike behov for drift og forvaltning av sine bygg. Med det som bakgrunn skreddersyr vi løsninger tilpasset våre kunders behov, og leverer alt fra enkle timesoppdrag på deler av våre tjenester til fullstendig outsourcing av alt det som hører med til moderne drift og forvaltning av eiendom. Vi leverer også regnskapstjenester gjennom vårt datterselskap, BEFAS Regnskap, samt næringsmegling gjennom vårt datterselskap BEFAS Næringsmegling. Dersom du har spørsmål til oss eller ønsker en dialog om hvordan BEFAS kan bidra til en optimalisert drift og forvaltning av din eiendom, hører vi mer enn gjerne fra deg!

 • DF Forvaltning AS

  Bransjer: Drift/Forvaltning

  Wernersholmvegen 49 5232 Paradis
  Leif-Ove Olaisen
  Tlf. 0047 91149589

  DF Forvaltning AS, et selskap hos Dalseide & Fløysand. DF Forvaltning AS er et privat selskap innen forvaltning, drift, vedlikehold og utvikling av næringseiendom. Selskapet ble etablert i 2016, og selskapet ivaretar alle typer FDVUS tjenester for våre kunder og egeneide eiendomsselskaper. Vi har kontoradresse i Wernersholmvegen 49 på Hop i Bergen. Gjennom vår kompetanse, erfaring, metodiske tilnærming og brede leverandørnettverk bidrar DF Forvaltning AS til å skape merverdi på det enkelte eiendomsobjekt hvor vi er engasjert.

 • Newsec Basale AS

  Bransjer: Drift/Forvaltning

  Vestre Strømkaien 7, 5008 Bergen

  Tlf. 915 53 433
  www.newsec.no

  Vår forvaltningsfilosofi, er å administrere, utvikle og verdioptimalisere eiendom med målsetning om maksimering av avkastning til eiere/investor. Vi representerer eier og tar et aktivt, langsiktig ansvar for eiendommens drift og verdiutvikling. Gjennom aktiv forvaltning av eiendomsporteføljen bidrar vi til fornøyde leietakere og høy kvalitet på bygningsmassen. Gjennom skreddersydde løsninger og et dedikert team identifiserer og muliggjør vi verdiskapende beslutninger for maksimal verdiutvikling av deres eiendommer. Vår brede kompetanse og lange erfaring gir oss mulighet til å møte deres behov. Vi arbeider proaktivt med velutprøvde og strukturerte prosesser, hvilket gir en trygg og sikker forvaltning.

 • Skadealliansen AS

  Bransjer: Drift/Forvaltning


  André Ekrem
  908 43 429
  www.skadealliansen.no

  SKADEALLIANSEN - Tilgjengelig når du trenger oss. Skadebegrensning – Eiendomsdrift – Renhold 24t vakttelefon Skadealliansen er et norskeid selskap drevet av fagfolk med lang erfaring og høy kompetanse. Vi kjennetegnes av rask responstid og fornøyde kunder. Totalt er vi nå 70 rutinerte medarbeider på Vestlandet, fordelt mellom kontor i Bergen, Stavanger, Haugesund og Førde. Vi har kvalifisert personell med mesterbrev og flere godkjente naturskadetakstmenn. Mange av våre ansatte er også med på eiersiden i Skadealliansen. Det gir nærhet til ledelse, sikrer optimal ytelse og trygger kontinuiteten. Skadealliansen tar sikkerhet, helse og- arbeidsmiljø på alvor. Vi benytter oss av moderne utstyr og miljøvennlige produkter. Hvorfor velge oss? Vi kjenner bransjen og vet hva som er forventet av oss. Vi lover god kommunikasjon, presise tilbakemeldinger og leveranse som avtalt. Du kan være sikker på at enhver henvendelse får vår største oppmerksomhet.

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no