Estate Vest

Nyheter – Vest Norge

eindeks_logo_sort_2

 

Hvem leverer hva til eiendomsbransjen? Estate Vest sin Eindeks gir deg oversikten. Velg kategori og søk.

(Visited 5 063 times, 1 visits today)
Tilbake til oversikt
 • Aberdeen Asset Managment

  Bransjer: Eiendomsbesittere/Utviklere

  Conrad Mohrs veg 23 5072 Bergen
  Stephane Trotta
  41 50 68 16
  www.www.aberdeenstandard.com

  Aberdeen Asset Management er et Europas ledende selskaper innen kapital- og eiendomsforvaltning med over 2800 ansatte i 25 land. Vi har en betydelig eiendomsvirksomhet og forvalter eiendomsverdier på oppdrag fra Aberdeens egne fond og eksterne oppdragsgivere. Vårt hovedkontor er plassert i Oslo. Vi har i tillegg distriktskontorer i Bergen og Trondheim.

 • Angarde

  Bransjer: Eiendomsbesittere/Utviklere

  Angarde AS Krokatjønnveien 11A 5147 Fyllingsdalen
  Daglig leder Bente Haugsdal
  995 20 530
  www.angarde.no

  Vi liker å se på oss selv som en begeistret, fremoverlent og annerledes eiendomsaktør. Våre primærområder er utleie og eiendomsutvikling, i tillegg til dette brenner vi for miljøet, kunst og kultur. Vår visjon er å utvikle Allmenningen til en grønn, levende og attraktiv bydel. I dag eier og drifter vi rundt hundre mål næringseiendom i Fyllingsdalen vest for Bergen, nærmere bestemt Allmenningen på Spelhaugen. Våre leietakere er en viktig samarbeidspartner for oss. Gjennom fleksibilitet og en åpen og ærlig dialog ønsker vi å bidra til trivsel og langvarige leieforhold. Verden går fremover og vi må holde følge. Vi satser på grønn og bærekraftig utvikling på Allmenningen. Dette gjenspeiles i den visuelle profilen gjennom endring og evnen til å bruke ting om igjen på en ny måte. Tidligere hadde Auto 23 tollager av nye biler i Fyllingsdalen. Den gang var kravene 2,5 meter høye gjerder med piggtråd på toppen med bommer og porter. Det var strengt forbudt å gi uvedkommende adgang, samt hente ut biler fra lageret før de var fortollet. Disse reglene opphørte en gang på 1990-tallet, men gjerdene, betongmurene, bommene og portene stod igjen. For å gjøre område publikumsvennlig og sikre de myke trafikantene ble området i løpet av fire år transformert fra et industriområde til et estetisk område med busslomme, fortau, fotgjengerfelt, naturstein, grønne planter og bark. Området har i dag tilsammen rundt 3 km gråsteinsmurer.

 • Backer

  Bransjer: Eiendomsbesittere/Utviklere

  Møllendalsveien 6 PB 583 Sentrum 5806 Bergen

  Tlf 55 11 52 00
  www.backer.no

  Backergruppen er en solid aktør med lang erfaring i markedet for næringseiendommer og boligutvikling i Bergensregionen Backergruppen består av selskapene Backer Eiendom, Backer Bolig AS og Fylkesnes AS. Backer Eiendom eier ca 60.000 m2 kontor-, sykehus-, helse-, skole- og kombinasjons-lokaler i ulike bygg i aksen Bergen sentrum til Flesland. Eiendommene er fleksible, miljøvennlige og moderne. Våre leietakere er både offentlige virksomheter og private firma. Backer forvalter selv alle eiendommene i porteføljen. I tillegg gjør Backer eiendomsforvaltning for andre huseiere i Bergen. Backer utvikler også eiendommer i samarbeid med andre. Vi kan i den forbindelse ta ansvaret for utvikling, prosjektledelse, hjelp til finansiering og gjennomføring av prosjekter. Backer Bolig AS utvikler og bygger boliger og leiligheter i og omkring Bergen. Vi utvikler prosjekter i egenregi eller sammen med grunneier. Fylkesnes AS er ett frittstående konsulentfirma innen prosjektadministrative tjenester. Vi har bred og allsidig erfaring innen prosjekteringsledelse, prosjekt- og byggeledelse for private og offentlige byggherrer. Les mer om Fylkesnes på http://www.fylkesnes.no

 • Bara Eiendom

  Bransjer: Eiendomsbesittere/Utviklere

  Rådhusgaten 4 5014 BERGEN

  90 800 300
  www.bara.no & www.kronstadparken.no

  Vi er en Bergens bedrift med en spennende og variert historie som feiret 100 år høsten 2014. Selskapet har gjennom årene drevet innen et mangfold av bransjer, men er nå et rendyrket eiendomsselskap. Med en attraktiv eiendomsportfolio, høy kompetanse og over 40 års erfaring i bransjen er Bara Eiendom et trygt og naturlig valg når det kommer til leie av butikk- og kontorlokaler. Bara Eiendom har geografisk sett valgt å investere i to hovedområder; Bergen sentrum og Kronstadparken like sør for sentrum. Den konsentrerte beliggenheten gjør oss i stand til å være tett på og yte den service som leietakerne forventer. Til forskjell fra mange andre eiendomsselskaper har vi valgt å ha det meste av våre tjenester inhouse. Dette innebærer blant annet at vi har en egen driftsavdeling som ivaretar våre eiendommer og sørger for at leietakerne trives. Markedsavdelingen yter personlig service og tett oppfølging av både eksisterende og nye leietaker. I de kommende årene vil utviklingen av Kronstadparken ha et særlig fokus. Vi planlegger å bli her i minst 100 nye år og ser frem til fortsettelsen!

 • DNB Næringseiendom

  Bransjer: Eiendomsbesittere/Utviklere

  Solheimsgaten 7c 5058 Bergen

  Tlf. 468 44 100
  www.leietakerdnb.no

  Vi er en av Norges største aktører innen næringseiendom. Vi forvalter ca. 900 000 kvm kontorbygg, kjøpesentre og hoteller, mens DNB Livsforsikring og DNB Scandinavian Property Fund eier porteføljen. Ønsker du å bli leietaker hos oss? Sjekk våre ledige kontoreiendommer!

 • EGD Property

  Bransjer: Eiendomsbesittere/Utviklere

  Sydnesplass 1 5007 Bergen
  Tor Fredrik Müller
  55574800
  www.egd.no

  2008 ble EGD Property AS etablert for å samle EGDs eiendomsaktiviteter i ett selskap. Dette var starten på en langsiktig strategi for å oppnå kontroll i underliggende selskaper og gradvis gå fra å være eiendomsinvestor til også å bli eiendomsutvikler. P.t. har selskapet 100% kontroll over ca. 110.000 kvm eiendom i Bergen, som i all hovedsak er egenutviklet. Leiekontraktene har en gjennomsnittlig durasjon på ca 14 år og tilfører selskapet forutsigbarhet med langsiktig kontantstrøm.

 • Entra Eiendom

  Bransjer: Eiendomsbesittere/Utviklere

  Media City Bergen
  Sturla Hjelmervik
  Tlf. 915 30 011
  www.entra.no

  Entra er et av Norges ledende eiendomsselskaper. Vi tilbyr miljøledende og fleksible kontorbygg med sentral beliggenhet og høy kvalitet.

 • GC Rieber Eiendom

  Bransjer: Eiendomsbesittere/Utviklere

  Solheimsgaten 15 Postboks 990, Sentrum 5808 Bergen

  55 60 67 00
  www.gcrieber-eiendom.no

  GC Rieber Eiendom utvikler og forvalter sentrale lokaler i Bergen. Lokalene i våre bygg tilpasses leietakers behov og holder høy kvalitet. Vi har ca. 250 000 m2 utleieareal fordelt på ca. 5000 leietakere. For oss er det viktig å jobbe tett med våre leietakere. Vi har tro på nærhet til kunden og yter vårt beste for at arbeidsdagen til våre leietakere skal være så enkel og ukomplisert som mulig. Vårt mål er å ha bransjens mest fornøyde leietakere. GC Rieber Eiendoms bygg og områder kan by på fordeler som møterom og auditorium, kantiner, garderober og innendørs sykkelparkering, samt gratis utlån av sykler som kan benyttes i arbeidstiden. Vi har også en elbilring der våre leietakere kan melde seg inn og få tilgang til 2 elbiler. Vi tilbyr selvsagt parkering for både leietakere og gjester. GC Rieber Eiendom er en vital og viktig del av konsernet GC Rieber.

 • Odfjell Eiendom

  Bransjer: Eiendomsbesittere/Utviklere

  Nygårdsgaten 114, 5008 Bergen ko@odfjell-eiendom.no

  55 21 50 00
  www.odfjell-eiendom.no

  Odfjell Eiendom ble etablert i 1995, og er nå blitt en sentral eiendomsaktør i Bergen. Odfjell Eiendom eier ca. 100 000 kvm. næringseiendom. Vi eier sentrale bygg i Bergen sentrum i tillegg til eiendommer på Kokstad og i Fyllingsdalen. Vår egen organisasjon drifter byggene, i tillegg drifter vi ca 55 000 kvm for andre eiendomsbesittere. Vi er et eiendomsselskap som tar godt vare på leietakerne våre. Våre bygg skal fremstå representativt og driftsavdelingen gjennomgår kontinuerlige kontroller og vedlikehold av eiendommene. Vi har gode samarbeidspartnere innenfor ulike fagfelt slik at vi sammen sørger for at nye leietakere kommer seg raskt på plass og at våre leietakere ellers blir godt ivaretatt.

 • Simonsviken Næringspark

  Bransjer: Eiendomsbesittere/Utviklere

  Sjøkrigskoleveien 15, 5164 Laksevåg
  Tom Haukedal
 - tom@haukedal.as
  T911 62 920
  www.simonsviken.no

  Simonsviken næringspark ligger ideelt til på Laksevåg 5 minutter fra Bergen sentrum. Næringsparken består av over 45.000 kvadratmeter industri- og lagerlokaler og i overkant av 2100 kvadratmeter kontorlokaler. SNP har til hensikt å utvikle eiendommen til en stor moderne næringspark med plass til B2B-næring, industri og servicevirksomhet. • Unik beliggenhet og enkel adkomst • Skreddersydde arealløsninger til produksjon, lager og kontor • Stort havneområde med egen dypvannskai • Parkering • Store disponible utendørsarealer

 • Zurhaar & Rubb AS

  Bransjer: Eiendomsbesittere/Utviklere

  Østre Nesttunvei 20

  Tlf. 55 11 22 50
  www.zreiendom.no

  Zurhaar & Rubb AS Eiendomsselskap ble etablert i 1993. Selskapet eier og forvalter eiendommer sentralt på Nesttun, Midtun, Bergen sentrum, Askøy og Bømlo. Samlet portefølje er ca 114.000 m2. Zurhaar & Rubb AS er et eiendomsselskap i sterk utvikling. Vårt motto, "nærhet til kunden", og vår driftsmodell bidrar til akkurat dette. Vi har daglig kontakt med våre leietakere, noe som gir oss en unik nærhet til markedet. Vi har langsiktige forhold til våre leietakere, og er stolte over å ha et stort antall offentlige leietakere i vår portefølje.

Nyhetsbrev Estate-Vest

Motta gratis nyhetsbrev fra estatevest.no